Brabo – Boluda

Brabo – Boluda

Teamnaam: Brabo – Boluda

Slagzin: Working together for our joint customers

Brabo Group

De haven van Antwerpen is een wereld op zich. Weinig buitenstaanders zijn zich bewust van wat er zich werkelijk afspeelt in de tweede grootste haven van Europa. Iedereen kan zich wel een beeld vormen van schepen die aan- en afvaren om goederen te laden en te lossen. Maar om dit mogelijk te maken, zijn tal van actoren nodig, die stuk voor stuk essentiële schakels vormen van de nautische keten in het havengebied: het sluispersoneel, de brugwachters, de sleepboten, de scheepvaartcoördinatie… en ook loodsen en bootmannen.

Het veilig loodsen, aan- en afmeren van schepen is de core business van Brabo.

Boluda Towage

Boluda Towage Europe levert sleepdiensten op maat aan klanten in grote havens in België, Duitsland, Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf maakt deel uit van de divisie Boluda Towage, een familiebedrijf en een wereldleider in maritieme diensten. De groep is aanwezig in 100 havens over de hele wereld en exploiteert een vloot van ongeveer 400 schepen in 18 landen op 4 continenten: Europa, Afrika, Azië en Latijns-Amerika.

Met tientallen jaren gecombineerd erfgoed zijn we gepassioneerd om schepen veilig te helpen. We richten ons op de behoeften van onze klanten door middel van operationele efficiëntie en flexibiliteit en begrijpen hun verwachtingen.

Naast havensleepdiensten verzorgen wij ook offshore- en oceaansleep- en bergingsoperaties.

Partner:
Zilver

Categorie: