DEME 2

DEME 2

Teamnaam: DEME Dragons Alpha

Slagzin: ENERGY@DEME

DEME is een toonaangevende aannemer op het gebied van offshore energie, milieusanering, baggerwerken en maritieme infrastructuur. DEME houdt zich ook bezig met concessies op het gebied van offshore windenergie, mariene infrastructuur, groene waterstof en diepzeewinning van mineralen. Het bedrijf kan bogen op meer dan 145 jaar ervaring en loopt voorop in innovatie en nieuwe technologieën.

De visie van DEME is om te werken aan een duurzame toekomst door oplossingen te bieden voor wereldwijde uitdagingen: een stijgende zeespiegel, een groeiende bevolking, de vermindering van emissies, vervuilde rivieren en bodems en de schaarste aan minerale hulpbronnen. DEME kan rekenen op zo’n 5.000 hoogopgeleide professionals en beschikt over een van de grootste en technologisch meest geavanceerde vloten ter wereld.

Partner:

Zilver

Categorie: