De 7 doelen van Rotary

We leiden gemeenschappen op en rusten ze uit om de verspreiding van levensbedreigende ziekten zoals polio, hiv/aids en malaria tegen te gaan. We verbeteren en breiden de toegang tot goedkope en gratis gezondheidszorg in ontwikkelingsgebieden uit.

Rotary moedigt gesprekken aan om begrip binnen en tussen culturen te bevorderen. We trainen volwassenen en jonge leiders om conflicten te voorkomen en te bemiddelen en vluchtelingen te helpen die gevaarlijke gebieden zijn ontvlucht.

We ondersteunen lokale oplossingen om elke dag meer mensen te voorzien van schoon water, sanitaire voorzieningen en hygiëne. We bouwen niet alleen putten en lopen weg. We delen onze expertise met gemeenschapsleiders en docenten om ervoor te zorgen dat onze projecten op de lange termijn slagen..

Elk jaar sterven bijna 6 miljoen kinderen onder de vijf jaar door ondervoeding, slechte gezondheidszorg en ontoereikende sanitaire voorzieningen. We breiden de toegang tot kwaliteitszorg uit, zodat moeders en hun kinderen kunnen leven en sterker kunnen worden.