Smulders

Smulders

Teamnaam: Smulders Titan Force

Slagzin: Unleash the Power Within, Smulders Titan Force! / Laat de innerlijke kracht los, Smulders Titan Force!

Smulders is een internationaal staalconstructiebedrijf met meer dan 1.400 werknemers, verspreid over vestigingen in België, Nederland, Polen en het Verenigd Koninkrijk. We hebben een jarenlange ervaring in de engineering, productie, levering en montage van voornamelijk zware en technisch complexe staalconstructies. Onze projecten kunnen we onderverdelen in 2 markten:

Onze belangrijkste drijfveer is al decennialang: “To make our client’s wishes reality.” Door onze passie voor staal te combineren met een uitgebreide expertise zijn onze producten in de markt ongeëvenaard.

Wij construeren onze producten met de uiterste zorg en kwaliteit en denken pro-actief mee met onze klanten. Wij onderscheiden ons door onze know-how, ons technisch vakmanschap en vooral door onze gedrevenheid om te realiseren wat wij onze klanten beloven. Onze referentieprojecten overal ter wereld bewijzen dit. Simpelweg omdat ze met passie voor staal gerealiseerd zijn. 

Partner:
Zilver

Categorie: