Inschrijven

De inschrijvingsperiode is afgelopen.

Deelnemende bedrijven

Jaar na jaar groeit de schare trouwe deelnemers en aanhangers van het Drakenbootfestival.  Nu al voor de 10e keer kunnen we dit schitterende event organiseren en niet in het minst dankzij onze deelnemers !

Binnen de bedrijven kan het personeel zich aanmelden om mee te doen.  Bedrijven kunnen uiteraard ook derden – vaste relaties, klanten, leveranciers – vragen om deel van de bemanning uit te maken.

Voor de deelnemers is het meedoen aan het Drakenbootfestival in de eerste plaats samen plezier maken. Weet u dat bij de bedrijven die al eerder meededen, er nu nog over gepraat wordt, over de afdelingen heen?!

Deelname een element van:

  • personeelsbeleid
  • teambuilding
  • reclame / goodwill / exposure

Ook dit jaar verwachten we een toename in het deelnemersveld, maar alles is eindig dus zo ook de plaatsen om deel te nemen. 

Bijkomende accomodatie

Om het je gasten zo aangenaam mogelijk te maken, hebben we voor jou een aantal bijkomende optiemogelijkheden voorzien die je op voorhand moet bestellen.

Als je hebt ingeschreven op een zilveren of een gouden pakket, dan beschik je automatisch over een “Hospitality Space” om uw teamleden, medewerkers en gasten op een persoonlijke manier te ontvangen. Deze “Hospitality Space” wordt voorzien in of bij de centrale tent, is standaard voorzien van een tafel en 8 stoelen, maar kan uiteraard verder volgens je eigen wensen en verzuchtingen ingericht worden.