Boluda Towage

Boluda Towage

Boluda Towage Europe levert sleepdiensten op maat aan klanten in grote havens in België, Duitsland, Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf maakt deel uit van de divisie Boluda Towage, een familiebedrijf en een wereldleider in maritieme diensten. De groep is aanwezig in 100 havens over de hele wereld en exploiteert een vloot van ongeveer 400 schepen in 18 landen op 4 continenten: Europa, Afrika, Azië en Latijns-Amerika.

Met tientallen jaren gecombineerd erfgoed zijn we gepassioneerd om schepen veilig te helpen. We richten ons op de behoeften van onze klanten door middel van operationele efficiëntie en flexibiliteit en begrijpen hun verwachtingen.

Naast havensleepdiensten verzorgen wij ook offshore- en oceaansleep- en bergingsoperaties.

Partner:

Zilver

Categorie: