Hong Kong Economic & Trade Office

Hong Kong Economic & Trade Office

Teamnaam: Hong Kong Dragons

Slagzin: Hong Kong Dragons… de enige echte Draken uit Hong Kong

Teamnaam: Hong Kong’s Dragons

Slagzin: De sportievelingen onder de echte Draken uit Hong Kong

HKETO, Brussel is verantwoordelijk voor de promotie van Hongkong in Europa. We werken nauw samen met het bedrijfsleven en de commerciële sector, politici en de media om de rol van Hongkong als superconnector tussen het vasteland van China en de rest van de wereld te promoten. HKETO, Brussel helpt bij het regelen van de bezoeken van hoge functionarissen uit Hongkong aan Europa; organiseert of medeorganiseert seminars ter bevordering van handel en investeringen, en culturele en netwerkevenementen.

Onze Invest Hong Kong Unit levert up-to-date informatie voor Europese bedrijven die geïnteresseerd zijn in het vestigen van een vestiging in Hong Kong.

Een toegewijd team voor het aantrekken van bedrijven en talenten zoekt proactief contact met ondernemingen en talenten, onderhoudt contacten met universiteiten en promoot aanverwante programma’s.

HKETO, Brussel is ook het “hoofdkantoor” van de Hong Kong Economic and Trade Offices in Europa, ondersteund door de Hong Kong Economic and Trade Offices in Londen en Berlijn. Bilaterale contacten tussen Hongkong en andere dan de hierboven genoemde landen in Europa vallen onder hun bevoegdheid.

Partner:

Categorie: